JEG HAR ETT SPØRSMÅL

TIRSDAG

Oh my, for en hektisk dag!
I dag startet dagen med en jordmor time klokken 09.00. Ettersom vi har flyttet tar det meg ikke mer enn en 15 minutters spasertur bort til sentrum, og det er utrolig deilig å ha alt så nærme, spesielt nå som det ikke blir noe trening på meg! 
Så en liten gravid-oppdatering: Prinsessa har snudd seg og hodet er festet, wohoo! Jeg krysser alt av fingre og tær å håper på en fødsel som starter noe tidligere denne gangen ettersom jeg gikk 8(!!) dager over tiden med Matheo.

Processed with VSCO with hb1 preset

Uansett.. Dagen i dag har bare flydd avgårde! Videre fra jordmor var jeg med ei venninne til fysioterapeuten før det ble: IKEA, på besøk, hente Matheo, slenge i oss mat, få på plass det som ble handlet, for å så få besøk i noen timer og nå sitter jeg her da, i skrivende stund og er helt kaputt men med
 ett spørsmål til dere! Fordi jeg lurer nemlig på hva dere ønsker å lese om her på bloggen? Jeg har tidligere nevnt at det ikke alltid er like lett å skrive om noe som er av interesse eller vite hva dere ønsker å lese om, så hva funker vel bedre da enn å bare spørre? LET ME KNOW! 
Processed with VSCO with hb1 preset
Nyt kvelden videre!

-M

2 kommentarer

Om innreding i hus, matoppskrifter etc😍

Din usminkede hverdag❤. I nytt hus med små barn - livet blir litt kaos! Rosabloggere finnes over alt, ærlige bloggere er det ikke så mange av😉❤

Skriv en ny kommentar